Foliekas Royal Well Cherry Tomato

29,00

  • Royal Well Cherry Tomato: Plantzak en Folieserre in één
  • Compacte serre: past met een grootte van 60 x 60 x 70 cm op elk terras of balkon
  • Plantzak van 100 liter, zo kan je rechtstreeks zaaien
  • Gemaakt uit zeer stevig Polyethyleen met een gecoat stalen frame
  • Met een handige ritssluiting kan je meteen je planten verzorgen of verluchten
  • Dé oplossing voor mensen zonder moestuin
  • Zeer leuk voor kinderen

Op voorraad

Categorieën: , , Tags: , , , , GTIN: 8718226338334

Beschrijving

Wil je dolgraag tuinieren maar heb je niet genoeg plaats voor een moestuin? Dan kan je met de foliekas Cherry Tomato van Royal Well toch aan de slag! Deze compacte foliekas (60 x 60 x 70 cm) heeft een eigen grondzak van 100 liter en kan dus op je terras of balkon geplaatst worden.

De kas is gemaakt van een stalen frame met een zeer stevig polyethyleen doek. Deze doek is donkergroen gekleurd en beschermt zo je planten tegen te fel UV-licht. De doek is afgewerkt met een ritssluiting. Door deze ritssluiting te openen kan je snel je planten verzorgen en verluchten. Je kan dit raampje ook laten openstaan dankzij de handige clipsluiting. Is het in de zomer te heet dan kan je snel de folie er weer afhalen. Je merkt dat er over het design van deze foliekas goed is nagedacht. Royal Well is dan ook dé expert op het vlak van serres en kassen.

De kas is heel eenvoudig op te stellen met de meegeleverde instructies. Na het opstellen hoef je enkel nog de zak te vullen met potgrond en kan je meteen beginnen zaaien. Salades en kruiden zijn ideaal voor dit serreke. Ook voor kinderen is dit een leuke kas om een eigen moestuin te beginnen.

Extra informatie

Gewicht 3600 g
Afmetingen 19 × 60 × 10 cm

Merk

Royal Well

Royal Well is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in serres en kassen. Zij zijn expert in alles van kleine broeiserres en folieserres tot grote muurserres en orangerieën.
Royal Well logo