Aanbieding!

Tuinkas Pro Serre 3

169,00

  • Stevige & Compacte Tuinkas Pro Serre 3
  • Folieserre uit zeer sterk polyethyleen en aluminium frame
  • Ideaal voor tomaten, maar ook paprika, pepers en aubergines, of het afharden van andere planten
  • 76cm diep, 200cm breed en een aangename hoogte van 170/200 cm
  • Gaat open en dicht met een handige ritssluiting
  • Eenvoudig op te stellen
  • Gratis verzending
  • Opgelet! Hoewel er goede haringen meegeleverd worden om de tuinkas te verankeren kan je ze voor de veiligheid best op een windluwe plaats zetten.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , , , , , GTIN: 3183640102680
Merken:Nortene

Beschrijving

De Tuinkas Pro Serre 3 van Nortène biedt de ideale bescherming voor je tomatenplanten of andere groenten die het graag warm hebben en droog moeten staan. Denk maar aan paprika’s, pepers en aubergines. Deze groenten hebben een warm microklimaat nodig. Bovendien kunnen ze last krijgen van schimmels in ons regenachtig landje. Een goede tuinkas is dus een must! Een prachtige glazen- of tunnelserre kost echter heel wat geld en neemt veel plaats in. De Tuinkas Pro Serre 3 van Nortène is dan misschien een handig alternatief.

Deze folieserre gemaakt uit een aluminium frame met een stevig polyethyleen doek. Nortène is dan ook een gekend kwaliteitsmerk. Door het schuine aflopende dak loopt al het water weg en je kan eenvoudig de serre verluchten door ze op te ritsen. Het opstellen is heel gemakkelijk. Na het opstellen van de tomatenkas kan je een plantzak op de bodem plaatsen en ben je vertrokken! Wij raden deze plantzak van Gardman aan. Rechtstreeks in de bodem zaaien kan natuurlijk ook. De serre is 76 cm diep, 200 cm breed en 200/170 cm hoog. Plaats genoeg voor 2 of 3 tomatenplanten en een aangename hoogte om in te werken.

Opgelet! Hoewel er goede haringen meegeleverd worden om de tuinkas stevig te verankeren kan je ze voor de veiligheid best op een windluwe plaats zetten.

Je kan de tomatenkas niet enkel gebruiken voor je tomaten, maar ook om andere groenten die je binnen hebt voorgezaaid langzaam te laten wennen aan de koudere buitentemperaturen.

Merk

Nortene

Nortene zoekt een groene weg tussen professionele knowhow en perfecte kennis van de liefhebberstuin.
Logo van het merk Nortene

Extra informatie

Gewicht9760 g
Afmetingen22 × 10 × 210 cm