Aanbieding!

Tomatenkas Première

35,95

  • Handig instapmodel Tomatenkas Première van ACD
  • Folieserre uit zeer stevig polyethyleen
  • Ideaal voor tomaten, maar ook paprika, pepers en aubergines, of het afharden van andere planten
  • 77cm diep, 200cm breed en een aflopend dak met een hoogte van 160/169 cm
  • Raampjes aan de zijkant ter verluchting zorgen ervoor dat je planten geen schimmels krijgt
  • Zeer eenvoudig op te stellen
  • Let wel op voor wind! Plaats deze serre bij voorkeur op een windvrije plaats.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , , , , , GTIN: 5411210320638
Merk:ACD

Beschrijving

De Tomatenkas Première van ACD is de ideale serre om een eerste keer tomaten, paprika’s of aubergines te kweken. Dit is namelijk geen eenvoudige klus zonder serre. Deze ‘tropische’ planten moeten steeds warm staan. De bladeren mogen bovendien niet te nat staan want dan riskeer je de tomatenplaag! Daarom is een serre een echte must. Een prachtige glazen- of tunnelserre kost echter heel wat geld en neemt veel plaats in. De Tomatenkas Première is dan misschien een handig alternatief.

Deze folieserre gemaakt uit een gecoat stalen frame met een stevig polyethyleen doek. ACD is dan ook kwaliteit van Belgische grond. Door het schuine aflopende dak loopt al het water weg en je kan eenvoudig de serre verluchten door de raampjes aan de zijkant open te vouwen. Het opstellen is heel gemakkelijk. Na het opstellen van de tomatenkas kan je een plantzak op de bodem plaatsen en ben je vertrokken! Wij raden deze plantzak van Gardman aan. Rechtstreeks in de bodem zaaien kan natuurlijk ook. De serre is 77 cm diep, 200 cm breed en 160/169 cm hoog. Plaats genoeg voor 2 of 3 tomatenplanten.

Opgelet! Plaats voor de veiligheid deze serre op een windluwe plek.

Je kan de tomatenkas niet enkel gebruiken voor je tomaten, maar ook om andere groenten die je binnen hebt voorgezaaid langzaam te laten wennen aan de koudere buitentemperaturen.

Extra informatie

Gewicht 5550 g
Afmetingen 17 × 14 × 87 cm

Merk

ACD

ACD is Belgisch fabrikant van de ACD Prestige hobbyserres. Zij produceren het grootste en meest complete aanbod aan hobbyserres in verscheidene materialen en een heel brede waaier aan serre-accessoires.
Het logo van ACD serrebouw