Insectenhotel ECOstyle

34,95

  • ECOstyle Insectenhotel
  • Biedt bescherming aan de nuttige insecten die je planten bestuiven
  • Bevordert de biodiversiteit
  • Gemaakt uit FSC-hout, uit duurzaam bosbeheer
  • Van het Belgische ecologisch merk ECOstyle

Op voorraad

Categorieën: , GTIN: 8711731013260

Beschrijving

Nuttige insecten zijn onmisbaar in je tuin. Bijen en vlinders bestuiven je groenten, zweefvliegen en lieveheersbeestjes eten bladluizen op en sluipwespen doden rupsen. Bovendien zijn ze van onmisbaar ecologisch belang. Ze dienen voedsel voor vogels en vleermuizen. Bied deze insecten een onderkomen met dit insectenhotel. De nuttige insecten zullen zich in één van de vele ‘kamertjes’ in het hotel nestelen. Dit wordt hun uitvalsbasis om je moestuin te bestuiven of te beschermen tegen plagen.

Plaats het insectenhotel op een zonnige plek, beschut tegen wind en regen. Zet het zo’n halve meter hoog met de voorkant naar het zuiden. In de winter laat je het hotel gewoon staan, anders vertrekken de insecten. Bijen hergebruiken hun nesten, dus je hoeft de gangen niet uit te kuisen.

Dit insectenhotel is van het Belgische merk ECOstyle. Zij zijn gespecialiseerd in biologische oplossingen voor de moestuin. Het hotel is gemaakt uit FSC-hout. Behandeling met vernis hoeft niet.

Extra informatie

Gewicht 4000 g
Afmetingen 52 × 54 × 10 cm

Merk

ECOstyle

ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ecologisch verantwoorde producten voor bodem, plant en dier. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.
Het logo van ECOstyle