Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met me op!

Welke Tuindoos is geschikt voor mij?

Er zijn 3 verschillende Tuindozen:

  • De Tuindoos Klassiek: het standaardpakket voor de beginnende moestuinier
  • De Tuindoos Oase: voor zij die maar een beperkte oppervlakte hebben om te moestuinieren
  • De Tuindoos Expeditie: het pakket voor de gevorderde moestuinier die eens iets nieuw wil proberen

Heb enkel een terras of balkon of is je tuintje kleiner dan 10m², dan ga je best voor De Tuindoos Oase. Ben je een gevorderd moestuinier met minstens 4 jaar moestuinervaring en heb je een kleine serre? Dan kan je de Expeditie uitproberen. In andere gevallen raden wij je het uitstekende pakket De Tuindoos Klassiek aan.

Wanneer kan ik mijn eerste Tuindoos ontvangen?

Heb je een Tuindoos besteld dan wordt je eerste pakketje de eerste maandag van de volgende maand verstuurd (niet in november of december). Vanaf dan wordt het elke eerste maandag van de maand verstuurd. Het eerste pakket heeft een trackingcode, maar de pakketjes daarna worden met briefpost verstuurd

Heb ik een serre nodig?

Voor De Tuindozen Klassiek en Oase heb je zeker geen serre nodig. Een serre is handig, maar een koude bak of kas is voldoende. Heb je dat ook niet dan kan je ook nog zaaien in potten die je op koude nachten binnen haalt. Voor De Tuindoos Expeditie raad ik wel een (kleine) serre aan.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt steeds binnen de 24 uur verzonden.
Heb je een Tuindoos besteld dan wordt je eerste pakketje de eerste maandag van de volgende maand verstuurd (niet in november of december). Vanaf dan wordt het elke eerste maandag van de maand verstuurd.

Verzenden jullie ook naar….?

Momenteel verzenden wij standaard enkel naar België en Nederland. Wil je graag iets verzenden naar een ander land, dan kan dat. Contacteer ons hiervoor op info@detuindoos.be

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Een Tuindoos jaarabonnement loopt 1 jaar (10 edities). Daarna loopt het vanzelf af. Een maandelijks abonnement blijft onbeperkt doorlopen.

Wil je een abonnement stopzetten dan kan dat door een mailtje te sturen naar info@detuindoos.be. Ik zet je abonnement stop en het resterende bedrag (bij een jaarabonnement) wordt zonder problemen vergoed.

Het product voldoet niet aan de verwachtingen. Kan ik het terugsturen?

Natuurlijk. Terugsturen kan volledig gratis tot 14 dagen na aankoop zolang het in de originele verpakking zit. We hebben geen reden nodig. Om een pakketje terug te sturen voer je de procedure via deze link uit. Je krijgt dan een label van bpost of PostNL waarmee je je pakketje kan terugsturen.

Zaden of plantgoed kunnen helaas niet teruggestuurd worden. Heb je een probleem, laat het ons dan weten op info@detuindoos.be en ik zie wat ik voor je kan doen.